woensdag 11 maart 2015

Werk aan de winkel

Alweer anderhalve week thuis. De koffers zijn uitgepakt en alles is weer opgeruimd. Even rustig het Nederlandse leven binnen stappen, maar dan moet er toch echt weer gewerkt worden.

We moeten contact zoeken met het bedrijf dat ons 50 flacons wondgel aangeboden heeft. En met de Remonstrantse gemeente in Hengelo, die gedurende 8 kerkdiensten voor ons wil collecteren.

Alle mensen die goederen gedoneerd hebben die met de zending van december 2014 naar Eritrea zijn gegaan, moeten bericht krijgen met een foto erbij. Zo zien ze dat hun materialen daadwerkelijk aankomen.

We moeten contact opnemen met twee fondsen die ons een bijdrage toegezegd hebben. We hebben in Eritrea mogelijke projecten besproken en die moeten nu op papier uitgewerkt worden.

En héél belangrijk: waar gaan we het geld aan uitgeven. Tijdens onze reis zijn we weer met zoveel zaken in aanraking gekomen. Het leek ons niet goed ter plekke te beslissen hoe we ons geld zouden besteden. Je verliest snel het overzicht tijdens zo'n reis. Ik heb daar elke dag aantekeningen gemaakt en nu wordt het tijd alles op een rij te zetten en besluiten te nemen.

Onze to-do-lijst is behoorlijk uitgebreid, dus: aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten